Bromfiets rijbewijs | Rijschool de Broers

Bromfiets rijbewijs

Bromfietsrijbewijs halen bij Rijschool de Broers

Voor het halen van je brommerrijbewijs moet je slagen voor het theorie-examen en voor het praktijkexamen bromfiets. Om je voor te bereiden op het praktijkexamen is een aantal praktijklessen nodig. Hoeveel je precies nodig hebt is per persoon verschillend, maar ga uit van ongeveer 4 lessen. Bij onze rijscholen worden deze lessen gebundeld en kun je dus in één dag je scooterrijbewijs halen. Ben je op zoek naar een Scooter-Bromfietsrijschool in Alkmaar? Waar je ook nog eens een Gratis Theorie iPakket krijgt!

Hoe werkt het?

Als je je hebt ingeschreven voor het bromfietspakket dan zal er binnen één werkdag contact met je worden opgenomen. Wij zullen na het contact direct het Gratis Theorie ipakket naar je mailen zodra je meteen kan beginnen met leren.

Meld je direct aan!

Lespakketten en tarieven

Pakket 1
€365
4 rijlessen
Inclusief praktijkexamen
Inclusief gratis bromfiets Theorie iPakket
meer informatie

Algemene tarieven

Losse lessen
Praktijk-examen
Helmmuts katoen
Theoriepakket Bromfiets
€ 55
€ 200
€ 3,50
€ 50

 

 

 

Onze leerlingen kiezen in principe allemaal voor pakket 1. Mocht er toch twijfel ontstaan, dan kun je voor pakket 2 kiezen.

Als je bent geslaagd voor je theorie-examen dan vragen wij jou om contact met ons op te nemen om het praktijk-examen in te plannen. Wij gaan dan gelijk aan de slag!

Als je praktijk-examen gepland is dan krijg je van ons een mailtje of een whatsapp berichtje met de datum, tijd en de dagindeling van de praktijkdag.

ipakket login
my text